onderhouden, investeren en voor beter verzorgen; Asset Care

Wellicht streeft u een 9+ conditie na en u neemt geen genoegen met te vaak de gebruikelijke 6 min


Ambitie

Ervaart u assets en het werk eraan als kostenpost? Assetmanagement zou uitsluitend onderhoud en verzorging zijn …. voor ons is duidelijk dat uw ambitie dan een 6 min verdiend! Want u weet ook tijd werkt wél 24×7 door; condities degraderen en gebruik tast machines en techniek aan. Door het oprekken van machine-levensduur bespaart u enorm op vaste kosten, dit levert u uiteindelijk meer geld op. Asset-care is onderhoud breder omvat, dat levert u duurzaam waarde op! Zorg met elkaar voor technische samenhang, machine-integriteit en optimale werkprocessen daartoe. Uw assets met de goede verzorging daarvan, leveren uw bedrijf duurzaam hogere opbrengsten (wellicht 12% of meer rendement jaarlijks). Aandacht voor kernactiviteiten prima, soms logisch dat u offers vraagt in een organisatie. Maar conditie handhaven, machines verzorgen, uw mensen de aandacht geven ….. essentieel voor uw eigen succes en voor het succes van uw bedrijf.

Streeft u naar een solide 9 plus conditie voor uw bedrijf, dan kiest u voor aandacht en bedoelde verzorging van uw assets!
Bedrijven die werken volgens Good Manufacturing Practices werken vanuit een basis van assetmananagement en assetcare.
Assetmanagement gecombineerd met maintenance engineering spaart u kosten door verlengde economische levensduur van machines. ASSET-CARE levert mensen energie en werkplezier door de eenvoudiger manier van werken. ASSET-CARE levert uw bedrijf een gezond imago.

Daarom ASSET-CARE !

Waarom Asset Care

 Belangen afwegen

ASSET-CARE helpt u een afweging maken van belangen. Belangen afwegen voor in uw bedrijfvoering, voor interne processen, in breed perspectief:

  • Safety-Health-Environment (SHE)
  • Economy-Policy (€/P)
  • Reliability-Availablility-Maintainability-Support (RAMS)

Omdat onevenwichtige afweging de bedrijfsvoering verstoort! Interne processen worden gedragen door uw personeel. Onvoldoende verzorging van objecten brengt risico’s voor een incident dichterbij. Ernstig schadelijke gevolgen soms bij een noodlottig incident, een levenslang trauma voor betrokkenen. Gevolg van gebrekkige verzorging, een tekortschieten van aandacht en begeleiding. Tekort schieten kan de continuïteit van een bedrijf ernstig in gevaar brengen.  Maar het kan ook anders.

Daarom ASSET-CARE !

Zoveel voordeliger effect met goede afweging van belangen. Door het huidige werk dat in de helft van de tijd kan, dat geeft u extra tijd voor meer effect in die andere helft van de tijd. Zo levert uw aanpak 4x effect. Dus… wilt u aan de slag en kunt u wel een duwtje in de rug gebruiken? Of wilt u eerst meer weten? Neem dan contact op via de knop hieronder.

Waarom Asset Care

Assetmanagement – ISO 55000

Interessant; Assetmanagement is nog niet zolang geleden, in 2014, gedefinieerd als de “gecoördineerde activiteiten van een organisatie om de waarde te creëren van geïnvesteerd kapitaal”. Bij Assetmanagement gaat het om een afweging van een reeks belangen. De integrale afweging van kosten en de kansen en risico’s ten opzichte van de gewenste prestatie van assets. Want fysieke assets zijn er om bedrijfsdoelstellingen mee te behalen. Hoe u zo’n afweging maakt ? Daarbij helpt Asset-care het is ons vak, doelmatiger beheersen van objecten, machines technische installaties en systemen.  Assetmanagement is duurzaam en daarom vinden wij het ook waardevol. Immers u rekt de economische levensduur verder uit naar de toekomst. En Asset-Care kan ook eenvoudig en vlot toegepast worden, concreet en praktisch in de aanpak.

Daarom ASSET-CARE !

Waarom Asset Care

Leon Pelders

Wilt u meer weten, welke verbeterkansen binnen uw bereik zijn?

Neem contact op

Onze referenties

Ruim vijfentwintig jaar praktische ervaring in onderhoud én Productie.
Aandacht voor mensen en techniek, professioneel begeleiden werkt. Eenvoud: de belangrijkste succesfactor voor hoge machineprestaties en lage kosten.

Neem contact op