Sterkten en kansen, meet uw momentum

verbeter het effect van uw onderhoudsbudget


400% rendement creëren.

Het is goed om zo nu en dan eens achterom te kijken. Uw onderhoudsbudget, hoe staat het met de geïnvesteerde onderhoudseuro, is het rendement ervan voldoende? Blijven er kansen liggen en kunnen we onze middelen beter inzetten dan we al deden?

Onderhoud wordt met een zekere routine gedaan. Routine is goed maar het kan tot bedrijfsblindheid leiden, zelfs zichtbaar worden in uw onderhoudsbudget. Wilt u inzicht in het rendement van uw onderhoudseuro creëren!

Daarvoor is de Budget-reflector

 

BUDGETREFLECTOR

Budgetreflector:

De Budget-reflector is een model voor analyse van onderhouds gegevens. Nodig is: 4 jaar onderhoudshistorie plus uw feedback, of dat van uw technici, bij de patronen die het model aangeeft. Resultaat is een rapport dat u en uw technici steunt om gefundeerde beslissingen te nemen om tot een hoger rendement te komen.

U neemt actie en gaat verder op uw weg met uw onderhoudsbudget dat u beter kent: Doelmatig onderhoud. U gaat het effect van onderhoud zien, de blinde vlek wordt kleiner. Met uw organisatie gaat u optimaal mogelijkheden en beschikbare middelen benutten. De ervaring uit het verleden, het degradatiegedrag van technische onderdelen, heeft een hoge voorspellende waarde.

De budgetreflector onderzoekt niet óf u kunt besparen, maar toont aan hoevéél u bespaart met Assetcare!

Daarvoor is de Budgetreflector!

Voor een oriënterend gesprek bel tel 06-20514319

BUDGETREFLECTOR

 

 

Leon Pelders

Wilt u meer weten, welke verbeterkansen binnen uw bereik zijn?

Neem contact op

Onze referenties

Ruim vijfentwintig jaar praktische ervaring in onderhoud én Productie.
Aandacht voor mensen en techniek, professioneel begeleiden werkt. Eenvoud: de belangrijkste succesfactor voor hoge machineprestaties en lage kosten.

Neem contact op