Meer productie uit uw machine

Asset-care heeft een succesvolle aanpak voor Machine onderhoud én productie

  • OEE-tracker meet uw machine-effectiviteit

    Met de OEE-tracker meet u ONLINE de effectiviteit van uw productiemachine of productielijn. Inzicht voor uw machinewerkers, voor stabiele productie. Uw voordeel: rust, regelmaat en snel terug verdiend.

    Meer informatie

  • MAINTENANCE TRACKER; praktisch machine logboek

    Breng MAINTENANCE TRACKER in uw netwerk dat helpt vlotter uw onderhoud te doen. Live machinelogboek, u ziet hoe werk al gedaan is en wat nog openstaat om te doen. Inzicht in slijtdelen en risico onderdelen per machine. Bereik meer effectiviteit én meer efficiency met uw onderhoud.

    Meer informatie

  • Programma; Toekomst gericht onderhoud

    Met toekomst gericht onderhoud werk je aan een verfrissende aanpak voor je meerjarenonderhoudsplan. Praktisch helpt deze aanpak met materiaal-meesterplan voor samenwerking naar meer effect.

    Meer informatie

  • BUDGETREFLECTOR; levert inzicht in de effectiviteit van uw onderhoud

    Met de BUDGETREFLECTOR analyseert u de effectiviteit van uw onderhoudseuro, voor elke productiemachine of productielijn.

    Meer informatie

  • Maintenance Engineer voor doelmatiger onderhoud

    MAINTENANCE ENGINEER voor meerjarig onderhoud, met tools voor uw eigen onderhoudsconcept. Analyseer uw storingen en ontdek bronoorzaken. Voor voordeel met lagere kosten en hogere beschikbaarheid van techniek, machines installaties en gebouwen.

    Meer informatie

  • OEE-tracker meet uw productie-productiviteit

    Met de OEE-tracker meet u ONLINE de stabiliteit van uw productie. Diep inzicht voor stabiele productie. Voordeel met goed onderhoud: meer rust, regelmaat en snel terug verdiend.

    Meer informatie

  • ASSETMANAGEMENT game; Training professionele werkrelaties

    Voor krachtiger professionele werkrelaties; serious game ASSETMANAGEMENT. Ervaar kansen en bedreigingen, beoefen het beheer en onderhoud van kapitaalgoederen.

    Meer informatie

  • QUICK SCAN; analyseer uw sterkten en verbeterkansen

    QUICK SCAN levert u objectief inzicht. Voor toekomst gerichter onderhoud en meer kwaliteit in productie. Wij geloven: Technisch onderhoud kan eenvoudiger en met meer effect

    Meer informatie

Leon Pelders

Wilt u meer weten, welke verbeterkansen binnen uw bereik zijn?

Neem contact op

Onze referenties

Ruim vijfentwintig jaar praktische ervaring in onderhoud én Productie.
Aandacht voor mensen en techniek, professioneel begeleiden werkt. Eenvoud: de belangrijkste succesfactor voor hoge machineprestaties en lage kosten.

Neem contact op